KennoHost
webdesign web design
web development
Web Design Portfolio
Benefits

Ce trebuie sa faci?
Nimic, doar sa apelezi la KennoHost. Si, desigur, sa ne spui care iti sunt obiectivele si cerintele. Facem noi restul! Vom avea grija de fiecare detaliu, economisandu-va timp si bani. Iti oferim 3 planuri de hosting in totalitate customizabile, la preturi mai mult decat convenabile. Consultati pagina de "Planuri" pentru mai multe detalii. Frumusetea acestor planuri consta in aceea ca sunt astfel concepute incat sa se potriveasca oricarei cerinte, nefiind standardizate. Astfel ca putem sa iti oferim solutia perfecta, pentru nevoile tale unice, in acelasi timp fiind posibila upgradarea acesteia in momentul in care doresti acest lucru. Asa ca, de ce sa astepti? Intra in afaceri cu KennoHost!

User-friendly hosting
Iti oferim un control panel inovator care iti permite, ca utilizator, sa ai control absolut asupra domeniului tau. Si aceasta nu este tot ce poate face: permite si upgradarea domeniului atunci cand este nevoie de facilitati aditionale. Si, probabil cel mai important lucru, iti minimizeaza costurile, pentru ca nu va mai trebui sa platesti suportul tehnic. Folosind instrumentele si facilitatile pe care le-am creat si implementat, poti sa iti administrezi domeniul singur. Si este de la sine inteles ca iti oferim suport pentru orice problema ce va aparea. Este evident ca avem raspunsurile la nevoile tale!

Doar o companie de hosting? O, nu!
Iti oferim mult mai mult decat gazduire web - KennoHost, vei descoperi in noi si o companie de web design, dezvoltare web si on-line marketing - KennoMedia. Dar si o agentie de publicitate full-service - Brains Advertising. Ne-am unit fortele, talentul si expertiza pentru a te ajuta pe toate planurile. Ai nevoie de un brand puternic? De campanii integrate de comunicare sau de o simpla brosura? Ai nevoie de un website care sa iti reflecte fidel imaginea? Pozitionare psihologica relevanta, imagini puternice, cuvinte penetrante? Art Directorii, Web Designerii, Web Developerii, Strategic Plannerii si Copywriterii nostri nu isi doresc altceva decat sa va dedice timpul, talentul si pasiunea lor. Afla mai multe despre tot ceea ce putem face pentru tine accesand www.kennomedia.com si www.braindsadv.ro .

Doi inseamna mai mult decat unul?
Nu atunci cand vine vorba de managementul imaginii tale: de la branding, advertising, la web design si web hosting. Alegerea unei singure companii este o decizie mult mai inteleapta decat alegerea a doua sau mai multe: una pentru hostingul site-ului, una pentru crearea site-ului web, una pentru branding si advertising. Evita complicatiile si inconsistentele inerente atunci cand doua sau mai multe stiluri, abordari, culturi corporatiste se intalnesc. Nu va trebui sa tii legatura cu o multime de persoane pentru a afla un raspuns, nu va trebui sa te imparti in zeci de locuri pentru a simti ca ai controlul asupra proiectului si lista poate continua la infinit. Asa ca alege inteligent, alegand compania noastra, cu aceeasi oameni, aceleasi standarde de calitate, acelasi stil de lucru.

   
 
 
Learn Web Development


AIM : kennosupport
YIM : kennohost
MSN : kennohost@hotmail.com

E-mail:
sales@kennohost.com
support@kennohost.com
web developemnt
kennomedia
Pachete   Despre noi   Comanda acum   Membrii   Suport   Demo   Contact
Copyright (c) 2003, Kenno Host. All Rights Reserved.
Copyright Notice I Privacy Policy
Web design creat de KennoMedia.ro